Samsung Galaxy S20 - jak oglądać relację z premiery na żywo?

Interesuje Cię najnowszy Galaxy S20? Sprawdź, jak na żywo oglądać relację z wydarzenia Galaxy Unpacked 2020, na którym pojawią się najnowsze flagowce oraz składany smartfon Galazy Z Flip, a także nowe akcesoria.


Dla fanów nowych technologii luty jest jednym z najważniejszych miesięcy w roku. Co prawda już w styczniu na targach Consumer Electronics Show w Las Vegas prezentowane są setki nowych produktów to rynek smartfonów/tabletów/komputerów przenośnych otwiera nowy rok właśnie w lutym.

W najkrótszym miesiącu w roku producenci prezentują swoje nowe urządzenia na pierwszą połowę, albo cały nadchodzący rok. W tym miesiącu możemy liczyć na targi Mobile World Congress 2020, które do Barcelony rokrocznie przyciągają zarówno dziennikarzy i producentów, jak i entuzjastów nowych technologii.

Jednym z ważniejszych wydarzeń jest coroczna premiera najnowszych smartfonów Samsunga. Wydarzenie to od zeszłego roku odbywa się własnie w lutym. Galaxy Unpacked 2020, czyli konferencja prasowa poświęcona urządzeniom mobilnym odbędzie się już we wtorek 11 lutego 2020 roku.

Tym razem na miasto gospodarza Samsung wybrał San Francisco w Kalifornii. Słoneczne wybrzeże Stanów Zjednoczonych jest idealnym miejscem do zaprezentowania najnowszych zdobyczy technologicznych. W końcu to właśnie w dolinie krzemowej swoje siedziby ma między innymi Google odpowiedzialne za system operacyjny Android, pod kontrolą którego pracować będą najnowsze smartfony.

Kiedy rozpocznie się konferencja Samsung Galaxy Unpacked 2020?

W zależności od tego, w jakim miejscu świata się obecnie znajdujemy konferencja odbędzie się o:

  • Czas pacyficzny (PST): 11 rano
  • Czas w górach (MST): 12:00 w południe
  • Czas środkowy (CST): 13:00
  • Czas wschodni (EST): 14:00
  • Greenwich Mean Time (GMT): 19:00
  • Czas środkowoeuropejski (CET): 20:00
  • Czas wschodnioeuropejski (EET): 21:00
  • Chiński standardowy czas (CST): 3 rano (12 lutego)
  • Korea Czas standardowy (KST): 4 rano (12 lutego)
  • Australian Eastern Daylight Time (AEDT): 6 rano (12 lutego)

W Polsce relacja z Galaxy Unpacked rozczynie się 11 lutego 2020 roku we wtorek o godzinie 20:00. Specjalnie dla Was przygotujemy relację z tego wydarzenia.

Jak oglądać Galaxy Unpacked 2020?

Wydarzenie Galaxy Unpacked można oglądać z poziomu specjalnie przygotowanej strony, która znajduje się tutaj.